Olemme avanneet ilmoittautumisen kaikkiin lastenryhmiin, tarjonnan löydät linkin takaa TÄSTÄ

Black Friday -tarjous

Ostamalla joko kahden kuukauden Sport Center -jäsenyyden tai kolmen kuukauden kuntosalijäsenyyden saat Black Friday -tarjouksena kaupan päälle aloitusmaksun (etusi 19€) sekä lipun tapahtumaan ”Pikkujoulut kirkkonummelaisittain” 5.12.2019 (etusi 45€)! Tilaisuuden pääesiintyjänä on Happoradio, jolla on lukuisia hittimelodioita, mm. ”Puhu äänellä, jonka kuulen” ja ” Tehdään jotain kaunista”.

Black Friday -tarjous on voimassa 27.11 – 30.11.2019. Voit siis ostaa 

kahden kuukauden Sport Center -jäsenyyden, jolloin maksat 118€  tai

kolmen kuukauden kuntosaliasiakkuuden, jolloin maksat 117€

Kummassakin tapauksessa etusi on yhteensä 64€!

Tarjous pitää maksaa kokonaisuudessaan ostettaessa. Sen voi ostaa joko verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme sen aukioloaikoina. Jäsenyys alkaa 1.12, mutta palveluiden käytön voi aloittaa välittömästi, kun on lunastanut jäsenyyteen kuuluvan kulkukortin asiakaspalvelustamme. Tarjouskauden päätyttyä (31.1.2020 tai 29.2.2020) jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, ellei sitä irtisanota sopimusehtojen mukaisesti jäsenyyden voimassaollessa. Pikkujoululiput saa noutaa asiakaspalvelustamme 2.12 alkaen sen aukioloaikoina tai viimeistään 5.12 ovelta.

Olemme mukana #nenäpäivä kampanjassa. Voitte osallistua myös lahjoittamalla keräykseen vapaavalintaisen summan.

Keräykseen pääsette tästä: https://www.nenapaiva.fi/nettilipas/105365
Lisää nenäpäivästä voitte lukea täältä: https://www.nenapaiva.fi/nain-hyva-leviaa

lt nenapaiva2 netti

Avoinna24.fi palvelun ulkoasu on uudistunut. Vanhat tunnukset toimii normaalisti, näkymään on vain tehty muutoksia. Mikäli huomaat jotain, joka ei toimi tai voisi olla tosin, niin laita siitä minulle viestiä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kiitos! Käy kurkkaamassa https://avoinna24.fi/lahitapiolasportcenter

Palvelutarjonnan lisäämiseksi ja henkilökohtaisen ohjaus- ja valmennusmahdollisuuksien parantamiseksi LähiTapiola Sport Center on sopinut, että sen PT-toiminta siirtyy 1.1.2020 lähtien Erimoverin hoidettavaksi.  

 "LähiTapiola Centerillä ei ole ollut omaa PT-toimintaa aiemminkaan, vaan useampi sopimussuhteinen ohjaaja on tehnyt meillä valmennusta omana liiketoimintanaan. Erimoverin kanssa sovittu toimintatapa mahdollistaa paitsi jatkuvan PT-palveluiden saannin, myös PT-toiminnan nivomisen saumatta omaan palvelukokonaisuuteemme", sanoo LähiTapiola Sport Centeristä Taisto Koivumäki.

Iso kiitos LähiTapiola Sport Centerille luottamuksesta meihin, sanoo Erimoverin Eerik Jortikka. Hän jatkaa, että tulemme vuoden vaihteen paikkeilla ottamaan valmennustoiminnan haltuumme ja tarjoamaan niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksia LähiTapiola Sport Centerin asiakkaille. Puitteina PT-valmennuksellemme tulee toimimaan 300 m2 kuntosali sekä erittäin suosittu toiminnallinen alue.

Lisätietoja:

Taisto Koivumäki
LähiTapiola Sport Center
050-5545041

Eerik Jortikka
Erimover
040-7618863