Uusi jäsenetu
LähiTapiola Sport Centerin nykyiset asiakkaat voivat tuoda kaverinsa asiakkaaksemme ja he saavat tästä huomionosoituksena ilmaisen harjoittelukuukauden sen jälkeen, kun uusi asiakas on maksanut omasta jäsenyydestään kaksi täyttä kuukautta – myös omat maksut pitää luonnollisesti olla maksettu asianmukaisesti edun saamiseksi. Tämä uusi asiakkuusetu on voimassa 30.6.2019 asti. Uuden asiakkaan jäsenyys jatkuu ilmaisen kuukauden jälkeen toistaiseksi, ellei sitä irtisanota jäsenehtojen mukaisesti. Nykyisen jäsenen tulee suositella kaveriansa etukäteen asiakaspalveluumme kirjallisesti täyttämällä asiakaspalvelusta saatavaan kaavakkeeseenn suositellun nimi ja osoitetiedot sekä laittaa siihen lisäksi Suosittelija:  Oma nimi + suosittelupäivämäärätiedot. Suositeltu täyttää kaavakkeen muut tiedot tullessaan asiakaspalveluun liittymään jäseneksi ja samalla hän saa kulkuavaimen. Suosittelu on voimassa yhden kuukauden, minä aikana suositellun henkilön tulee liittyä jäseneksemme.  Voit suositella useita henkilöitä samanaikaisesti tai peräkkäin, jolloin jokaisen osalta saat vastaavin ehdoin ilmaisen harjoittelukuukauden peräkkäin. ilmaisia jäsenetukuukausia ei milloinkaan makseta rahana, ei edes jäsenyyden päättyessä! Suosittelijan on oltava myös min. 2kk jäsenenä, ennenkuin tätä suositteluetua voi hyödyntää!

Uuden jäsenedun voi lunastaa tarjousaikana (= 30.6.2019 asti) arkisin 16 – 20, lauantaina 10 - 14 asiakaspalvelustamme (kesän aukioloajat ilmoitetaan erikseen).

************************************************

 

 

 

Tänään on aloitettu uuden vesiputken kaivuutyöt, menee joitain päiviä jolloin ajo hallille tapahtuu joko Ljusladalantieltä tai Seppä-Kallen kujalta, läpi ei pääse piha-alueella ajamaan joka hankaloittaa pyäsköintiä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä.

Kiinteistö on liittynyt kunnalliseen veteen, näin porakaivot poistuivat käytöstä ja vesi tulee Kirkkonummen kunnan toimittamana.
Lisätiedot: https://www.kirkkonummi.fi/vesihuolto

2019 KURSSITARJONTA

Vuosi polkaistaan käyntiin usealla eri kurssilla, tässä tämän hetkinen tarjonta, toivottavasti nähdään tunneilla!

BS Äijät: miehille suunnattu toiminnallisen harjoittelun alkeiskurssi, ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄÄLTÄ

Punttikoulu: painonnostosta kiinnostuneille koko kevään kurssi, ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄÄLTÄ

BS Women: naisille suunnattu toiminallisen harjoittelun alkeiskurssi, ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄÄLTÄ

Ravinto kurssi tulossa

Näiden lisäksi lastenliikunnan puolelta löytyy paljon tarjontaa, tarkemmin tietoa TÄÄLTÄ