Käynnistämme lastenliikunnan viikolla 40. Koronasta johtuen, tulemme olemaan eritysisen tarkkoja ryhmien kanssa.

Ilmoittautuminen tapahtuu avoinna24.fi palvelun kautta (asiakkaan tulee rekisteröityä palveluun, jos ette ole aikaisemmin käyttäneet palvelua) ja kun ryhmän minimimäärä (8 lasta) täyttyy, laitamme laskut tulemaan. Tiedustelut ja kysymykset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Liity nyt jäseneksi ja harjoittele koko syyskuu veloituksetta!

JA EI SITOUTUMISPAKKOA, VOIT IRTISANOA ESIM 28.9 ILMAN VELVOITTEITA!

Tarjous koskee uusia, toistaiseksi voimassaolevia jäsenyyksiä ja on voimassa 30.9.2020 asti.

Huom! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kaikki toistaiseksi voimassa olevat jäsenyydet on poikkeuksellisesti irtisanottavissa päättymään irtisanomiskuukauden viimeisenä päivänä. Esimerkiksi, jos jäsenyys irtisanotaan 15.9, on jäsenyys voimassa 30.9. saakka. Tilanteen niin vaatiessa, tarjoamme ohjattuja tunteja myös etänä.

JÄSENYYSVAIHTOEHDOT

KULTA jäsenyys 59€/kk
Kuntosali ja Beast Strong -alue joka päivä klo 05-22
Ohjatut tunnit joka päivä
Sulkapallo ark. klo 05-15

HOPEA jäsenyys 39€/kk
Kuntosali joka päivä klo 05-22
Beast Strong -alue ark. klo 05-15
Ohjatut tunnit ark. klo 05-15
Sulkapallo ark. klo 05-15

PRONSSI jäsenyys 29€/kk
Kuntosali klo 05-15 joka päivä

Jäsenyyden voit hankkia asiakaspalvelustamme, katso aukioloajat TÄSTÄ
Voitte myös laittaa s-postia osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin keskutellaan lisää.

Tervetuloa treenaamaan!

Hei,

Koska emme voineet kaikkia kevään tunteja pitää koronasta johtuen, järjestämme leirin 29.8 klo 10.00. Kesto on 3-5 tuntia, hieman riippuen osallistujamäärästä. Tämä ei kustanna erikseen mitään, maksut on keväällä maksettu. Mukaan pääsette ilmoittautumalla osoitteessa www.avoinna24.fi -> Lähitapiola Sport Center -> Lastenkurssit. Tässä suora linkki myös: https://tinyurl.com/yyh6vm8r Pyydämme ilmoittautumaan mukaan 19.8 mennessä, niin tiedämme minkä verran lapsia on tulossa, kiitos.

Korona tilanne on maassamme epävarma ja pitkän pohdiskelun jälkeen päätimme että aloitamme lastenryhmät hieman myöhemmin syksyllä, näillä näkymin 14 tai 21.9. Aloituksen siirtämisellä haluamme varmistaa ettei pandemia pääse leviämään lasten keskuudessa. Heti kun tiedämme miten pandemia käyttäytyy, avaamme ilmoittautumisen. Pahoittelemme tilannetta.

Nyt on mahdollista lunastaa lunastaa joogaan kertamaksu 15€ tai 10 x kortin hintaan 130€, tunneille päässe myös SC-kortilla vanhaan tapaan. Molemmat tuotteet ovat ostettavissa suoraan verkkokaupastamme, klikkaa sisään TÄSTÄ Jos ostat 10 krt kortin, niin kulukortti pitää noutaa erikseen asiakaspalvelusta, imikäli sitä etteä entuudesta omita, aukioloajat löytyvät TÄSTÄ  Tunnille varataan normaalisti paikka TÄSTÄ ja 10 x korttilaisena muista leimata korttisi asiakaspäätteessä!