Syksyn tarjonta alkaa olemaan selvillä ja olemme avanneet osan kursseista verkkokauppaan varattavaksi. Kurkkaa linkin takaa tarkemmin: 
http://ltsport.fi/index.php/palvelut/lasten-ja-nuortenliikunta

Meillä on jännä syksy edessä. Vanha halli kokee täydellisen uudistuksen, viereen nousee täysin uusi halli uusine palveluineen. Myös meidän www-sivut uusitaan ja julkaistaan elo-syyskuun vaihteessa. Näille sivuille päivätämme vain tärkeimmät tiedotteet, rinnalla on ns projekti sivut osoitteessa www.masalaarena.fi josta voitte kurkata hieman mitä uutta on tulossa.

Kun lopulliset uudet sivut auki, niin mm tämä osoite ohjautuu niille sivuille automaattisesti. Viettäkää hyvä kesä ja tavataan liikunnan merkeissä syyskuussa!

Voitte laittaa meille postia osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittaa arkisin ma-pe klo 9-16.00 numeroon 09-2211891

ENNAKKOMYYNTI

Jäsenyyksiimme on tulossa loppukesästä vielä lisäetuja edullisempien sulkapallo- ja tennisvuorojen sekä yhteistyökumppaneidemme palveluiden muodossa (padel, kiipeily ja golf). 

Alla tulevat jäsenyytemme sekä early bird -ennakkotarjous, johon kannattaa tarttua!

Easy -jäsenyys: 39€/kk, sisältäen kuntosalin ma-pe klo 05-15 sekä 4 ohjattua aamupäivän tuntia. 
Tarjous: 399€ / 12kk (sisältää liittymismaksun 19€)

Gym -jäsenyys: 44€/kk, sisältäen kuntosalin käytön 24/7 sekä toiminnallisen tilan ohjattujen tuntien ulkopuolella.
Tarjous 449€ / 12kk  (sisältää liittymismaksun 19€)

Total -jäsenyys 69€/kk, sisältää edellisten lisäksi, noin 60 ohjattua tuntia per viikko.
Tarjous 699€ / 12kk  (sisältää liittymismaksun 19€)

Total +Jooga -jäsenyys: 99€/kk, sisältää edellisten lisäksi joogastudion erikoistunnit (n. + 10h lisää edelliseen). 
Tarjous 999€/kk (sisältää liittymismaksun 19€)

Tarjouksen voi lunastaa TÄSTÄ

Tarjouksen hankittuaan asiakas sitoutuu jäsenyyteen 12kk ajaksi. Ensimmäinen lasku tulee viimeistään elokuun puolessa välissäja jatkossa kerran kuussa tai summan voi myös maksaa kokonaisuudessaan heti, yhteys tuolloin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 2547288

Laitathan viestiä, jos jokin mietityttää, autamme mielellämme. Ja vielä kerran, tervetuloa mukaan uuteen keskukseemme!

LähiTapiola Sport Centerin tiimi

Keilahalli on muun hallin tapaan suljettuna mutta pidämme joitain kisaeriä kesän aikana, tarkemmin niistä linkin takaa. 
http://www.ltsport.fi/index.php/palvelut/keilahalli/kesakisa-2021

Hyvää kesää kaikille!

Kesän tarjontaa - Beast Outdoor Gym!
 
Kesän ohjatut tunnit ja salitreenit Beast Outdoor Gymillä!
 
Uuden liikuntakeskuksen rakennustoimista ja nykyisen hallin saneerauksesta johtuen LähiTapiola Sport Centerin kesätreeneistä vastaa Beast2F -seura. 
 
Beast Outdoor Gym tarjoaa läpi kesän treenit ulkona - sekä ohjatusti, että omatoimisesti. LähiTapiola Sport Centerin keilahallin puoleiseen päätyyn pystytetään kesäksi toiminnallinen harjoittelualue ja välineitä säilytetään niitä varten varatuissa konteissa. Ohjauksesta vastaavat tutut valmentajat. Kontista löytyy myös perinteisen salin asiakkaille nostettavaa.
 
Ohjattuja tunteja tullaan pitämään lähtökohtaisesti joka arkipäivä (huom. säävaraus) ja lisäksi ohjattujen tuntien jälkeen tai niitä ennen, on mahdollisuus tulla treenaamaan omatoimisesti Open Gym -ajalla, jolloin konttien ovet pidetään auki ja välineet ovat käytettävissä. 
 
Kesäpaketin hinta on seuran jäsenille 50€ (3kk) ja mikäli et vielä ole jäsen, tulee tähän 20€ jäsenmaksu päälle. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden.
 
Tarkemmat aikataulut, maksuohjeet yms. löydät alta löytyvän linkin takaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan nykyiset, entiset ja uudet LähiTapiola Sport Centerin asiakkaat - Beast Outdoor Gymille ovat tervetulleita kaikki!