Tervehdys viime kauden Senioriliikkujat ja uudet tulokkaat! 
 
Elokuu käynnistyy lähipäivinä ja sen myötä aloitamme myös yhteiset jumppahetket. 
 
Tunteja on elokuussa alkuun kaksi viikossa -  maanantaisin, klo 10.00-10.55 Kevyt kiertoharjoittelu ja keskiviikkoisin, klo 10.00-10.55 Kevyt voimaharjoitus - mutta määrää voidaan lisätä toiveiden ja tarpeiden mukaan.
 
Syyskuun alusta tunteja tulee olemaan enemmän: Keskiviikkoisin päästään mm. tanssimaan helppoja Lavis-tansseja! Ja perjantaisin jatketaan sisäpyöräilyä eli spinningiä. 

Tunnit ovat matalan kynnyksen tunteja - tai paremminkin kynnyksettömiä tunteja 😊 -  eli mukaan voi tulla, vaikka edellisestä liikuntakerrasta olisi vuosia tai vuosikymmeniä, tai vaikka jotkut liikkeet eivät syystä tai toisesta luonnistu. Aina löytyy vaihtoehtoisia liikkeitä ja tunneilla jokainen voi tehdä oman kuntotasonsa mukaan.
 
Syyskaudella luvassa on liikuntahetkien lisäksi myös muuta yhdessäoloa mm. treenikahvien merkeissä! 
 
Korttiasioissa otathan yhteyttä Martiniin, puh. 044 254 7288 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Ohjaajana toimii pääosin allekirjoittanut, osalle jo tuttukin naama: Olen toiminut yrittäjänä liikunta- ja hyvinvointialalla ja ohjannut erilaisia tunteja vuodesta 2006, koulutukseltani olen Fisaf-liiton Personal trainer, kauppa- ja liikuntalääketieteilijä.

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan tuttuja ja uusia naamoja liikunnallisissa merkeissä ensi maanantaista alkaen! Toki mukaan voi liittyä myös koska tahansa kauden aikana 😊

Treeniterkuin,
Veera