Kesän tarjontaa - Beast Outdoor Gym!
 
Kesän ohjatut tunnit ja salitreenit Beast Outdoor Gymillä!
 
Uuden liikuntakeskuksen rakennustoimista ja nykyisen hallin saneerauksesta johtuen LähiTapiola Sport Centerin kesätreeneistä vastaa Beast2F -seura. 
 
Beast Outdoor Gym tarjoaa läpi kesän treenit ulkona - sekä ohjatusti, että omatoimisesti. LähiTapiola Sport Centerin keilahallin puoleiseen päätyyn pystytetään kesäksi toiminnallinen harjoittelualue ja välineitä säilytetään niitä varten varatuissa konteissa. Ohjauksesta vastaavat tutut valmentajat. Kontista löytyy myös perinteisen salin asiakkaille nostettavaa.
 
Ohjattuja tunteja tullaan pitämään lähtökohtaisesti joka arkipäivä (huom. säävaraus) ja lisäksi ohjattujen tuntien jälkeen tai niitä ennen, on mahdollisuus tulla treenaamaan omatoimisesti Open Gym -ajalla, jolloin konttien ovet pidetään auki ja välineet ovat käytettävissä. 
 
Kesäpaketin hinta on seuran jäsenille 50€ (3kk) ja mikäli et vielä ole jäsen, tulee tähän 20€ jäsenmaksu päälle. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden.
 
Tarkemmat aikataulut, maksuohjeet yms. löydät alta löytyvän linkin takaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan nykyiset, entiset ja uudet LähiTapiola Sport Centerin asiakkaat - Beast Outdoor Gymille ovat tervetulleita kaikki!