Beast Strong

Jokaisen sisällä elää peto, tuo alkukantainen ihminen. Peto on lempeä laumaeläin, joka ei huku syvissä vesissä. Se on myönteinen, nautiskeleva, haasteita pelkäämätön ja periksiantamaton otus. Muinaisina aikoina peto liikkui sulavasti neljällä jalalla, mutta nousi vähitellen pystyasentoon ja rojahti lopulta istumaan nojatuoliin. Peto kuitenkin huomasi, että hänen toimintakykynsä oli heikentynyt, raajat surkastuneet ja jatkuva uupumus vaivasi. Kengännauhojen sitominen oli tuskallista ja ravinnon saalistaminen lähikaupasta hoidettiin automobiililla. Hän päätti muuttaa elämäntapansa, herättää uinuvan petonsa ja palata takaisin juurilleen.

Peto alkoi säännöllisesti vahvistaa kehoaan ja mieltään harjoittelemalla monipuolisesti, syömällä terveellisesti ja nukkumalla öisin sikeää pedonunta. Pian hän oli kuin uudestisyntynyt: toimintakyky palautui, aistit terävöityivät ja peto löysi itsensä uudelleen. Voimatasot kasvoivat, liikkuvuus kehittyi ja toimintakyky palasi vahvempana kuin koskaan.

Beast Strong-filosofia on taustalla ainutlaatuisessa harjoitusohjelmassa, joka kehittää voimaa, nopeutta, kuntoa sekä kehon- ja mielenhallintaa. Beast Strong on voimaannuttava elämäntapa: olet henkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti vahva peto niin yksilönä kuin laumassa.

Beast Strong toiminnallisen harjoittelun tunneille voi varata paikana www.avoinna24.fi (valitse Lähitapiola Sport Center paikaksi). Kertamaksun hinta on 12e tai toistaiseksi voimassa oleva kk-korttin 59e/kk. Tervetuloa mukaan!