ryhmäliikunta/Beast Strong -ohjaajamme

 

   
Maiju

 

Maiju

Olen Trainer4You:n personal trainer, kuntosalivalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja (Svol). LT Sport Centerillä ohjaan ryhmäliikunta- sekä Beast Strong WOD-tunteja. Vedän myös erilaisia ryhmiä kuten painonpudotusryhmiä sekä teen pienryhmävalmennusta. Tämän lisäksi valmennan asiakkaita kuntosalilla ja toiminnallisen harjoittelun alueella.

Itse treenatessani pidän tärkeimpänä liikunnan tuomaa hyvänolon tunnetta ja tätä haluan tarjota asiakkaillenikin. Tule rohkeasti kysymään treenauksesta, autan mielelläni!

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 135 8491

 Mikko  

 

Mikko

Olen aktiviinen liikkuja ja suurena intohimonani on saada jokainen treenaaja potentiaalinsa huipulle. Erityisosaaminen: kehonpainoharjoittelu, painojen kolistelu ja henkinen kung fu. Motto: "Saavuttaaksesi mahdollisen, sinun on yritettävä mahdottomuuksia."

 Laura  

 

Laura 

Triathloniin ja swimruniin hurahtanut ohjaaja. Liikunta ja ravetsemustiedettä opisteltu saksassa. Ohjaajakokemusta vuodesta 2002.

Ohjaan LT Sport Centerilla sisäpyöräilyä, RVP (reisi, vatsat, pakara) ja Pump Up30
 Sini Tuulia

 

 Sini-Tuulia

Olen monipuolinen liikunnanalan ammattilainen ja rennon reipas ryhmäliikuntaohjaaja.
Olen vuosien aikana suorittanut mm kahvakuula-,indoor cycling- gymstick-, body weight training, vesijumppa-hydrobic- ja aerobic- ohjaajakoulutukset. Liikunta-alan töitä olen tehnyt reilut 10 vuotta. Ryhmäliikunnan ilo kumpuaa yhdessä tekemisen meiningistä ja iloisuudesta ;)
 KUVA TULOSSA

 

 
Olen Karoliina Hultin, Somatic Pilates -ohjaaja ja Somatic Stretching -ohjaaja. Aloitan syksyllä 2019 Pilates-tuntien ohjauksen LähiTapiola Sport Centerissä.

Pilatekseen tutustuin harrastuksen kautta 8 vuotta sitten ja Pilates kehonhallintamenetelmänä vei heti mukanaan ja myöhemmin harrastuksesta tuli mieluinen työ.

Ohjauksessani noudatan Pilates-menetelmän pääperiaatteita. Tavoitteenani on saada osallistuja oppimaan tuntemaan oman kehonsa liikkeitä paremmin ja huomaamaan Pilates-harjoittelun hyötyjä omassa arjessaan ja muussa liikunnassa. Olen iloinen kun osallistuja Pilates-tunnin jälkeen ja vielä seuraavanakin päivänä kokee ryhtinsä paremmaksi ja olonsa hyväksi ja rentoutuneeksi.

 

 

 

 

 

   
   
 Nina

 

Liikunnanohjaaja ja Spartan Academyn Voimavalmentaja
Olen liikunta-alan moniosaaja. Kokemusta löytyy eri ryhmien liikuttamisesta, niin nuorten kuin ikäihmisten ja siltä väliltä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeintä sekä se, että perusasiat ovat kunnossa. Teen työtäni suurella sydämellä, intohimolla ja halulla oppia koko ajan lisää

Yhteystiedot: 0504343313